Laat na via testament

Als je niet alleen bij leven, maar ook daarna je zorg voor dieren wilt laten voortleven, kun je de Recht voor Dieren opnemen in je testament. Zo maak je ook in de toekomst een verschil voor dierenwelzijn.

Veel van onze campagnes zijn mogelijk gemaakt door gelden uit nalatenschappen. Deze gelden stellen ons in staat om met weinig mensen toch heel veel werk te verrichten voor een beter dierenwelzijn! Dus wilt u de dieren ook na je overlijden blijven helpen? Dan kunt u onze stichting in uw testament opnemen.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek dan is dit mogelijk, u kunt contact opnemen met H ten Napel 0653456640

Wilt u de brochure ontvangen neem dan contact met ons wij zullen u dan de brochure toe doen komen. U kunt contact opnemen door op de onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Testament

Wanneer je wilt nalaten aan de Recht voor Dieren, neem je dit op in je testament. In een testament kun je één of meer personen of organisaties tot erfgenaam benoemen. Je legt erin vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van je vermogen, een kunstwerk of bijvoorbeeld een huis. Indien je de Recht voor Dieren in je testament wilt benoemen, kun je de volgende gegevens gebruiken:

Recht voor dieren is een initiatief van de Stichting Zinloosgeweld tegen dieren.

Oliemolensingel 58, 7511BC Enschede

KVK 08096466

Contact

Kom in contact

Hoe wil je dat er contact wordt opgenomen?